Medlemskap Christianstad Frisbee Club 2023!
Hej allihop – …både gamla och nya medlemmar!
Nu har vi kommit en bit in på det nya året och det börjar bli dags att förnya medlemskapet i klubben.
Har ni inte varit medlem innan eller varit passiva under något år? Då är det hög tid att vara med eller komma tillbaka till den fina gemenskap vi har i föreningen. För efter snart 8 års hårt arbete, där vi levt mellan hopp och förtvivlan, så ser vi nu ÄNTLINGEN till att få till det. Vi kan glädjande nog nu berätta att vi till slut ska få påbörja bygget av en 18-hål bana på N Åsum /Wendesområdet. Som vi väntat!
Det var riktigt nära redan förra året, men det sköts på framkant då politikerna ville ha ett klartecken från övriga verksamheter inne på området, vilket det nu fått.
Fördelen med att vi fick vänta ytterligare ett år var att kommunen nu går in och betalar för byggnationen – en kostnad vi själva skulle fått stå för innan. Vi slipper dessutom arrendekostnaden. Kravet är istället att vi står för underhållet och driften av banan och ser till att den är i bra skick! Vilket vi kommer fixa!! – och ju fler medlemmar vi blir ju enklare och lättare blir det att underhålla den kommande banan…
Även om vi slipper betala för banan så kommer vi att behöva köpa in och rusta upp vår mer eller mindre obefintliga maskinpark med lite maskiner, vilket kommer att kosta något. Ett medlemskap i föreningen hjälper till att täcka en liten del av detta.
Nu inväntar vi bara att de skall beställa prylarna och bli klara med en gallring av gamla angripna träd på området innan vi kan sätta igång med själva banbygget. Så fort vi får klartecken från ansvarig driftledare kan vi sätta igång….
Beroende på hur mycket de gallrar ur så kan bansträckningen komma att ändras något men så här ser i huvudsak bansträckningen ut (se foto) – och exempel på ett hål och kommande arbetsinsats….
Precis som förr året så är kostnaden för ett medlemskap i föreningen 200 kr/år – gäller samtliga!
Vill man dessutom vara med och träna med klubben, vara med på våra veckotävlingar, spela KM, ta el av olika erbjudanden (ex rabatterade discar och billigare pris på klubbkläder) representera föreningen vid större tävlingar och få en förbundslicens (så man kan vara med på tävlingar arrangerade av Svenska Discgolf förbundet – vilket krävs) så kommer det kosta 300 kr extra per år för seniorer och 200 kr för juniorer.
I licensen ingår även ett grundläggande försäkringsskydd när man kastar…Förbundet har höjt avgiften med 100 kr i år så därför har styrelsen fattat beslut om att höja den delen med 100 kr…
Låter det som något för dig? Tveka inte….
Betala gör du på något av följande sätt:
Swish 123 312 6182 eller bankgiro 5176-4686
Christianstad Frisbee Club
Glöm inte att uppge namn, personnummer (om du är ny) och aktuell mailadress!

Vi ses på banan / Styrelsen C4FC

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *