Letar du efter en rolig aktivitet att göra med vänner eller kollegor i Kristianstad och Nordöstra Skåne?
Då har du hittat rätt! Discgolf kombinerar golfens traditionella regler med frisbee istället för klubbor och boll. Discgolf är ett bra sätt att komma utomhus, utmana sig själv och ha en trevlig stund med vänner eller kollegor. På Christianstad Frisbee Club erbjuder vi den perfekta miljön för discgolf med en bana i Öllsjö park i Kristianstad som passar för nybörjare som inbiten.
Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning, såsom discar(Frisbees) och instruktörer, för olika evenemang inklusive möhippa, svensexa, företagsevent eller bara en rolig dag med vänner eller familj. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren discgolfare, erbjuder vår bana en rolig och spännande upplevelse för alla. Våra instruktörer är kunniga och vänliga och ger alltid råd och vägledning för att hjälpa dig att förbättra ditt spel. Om du letar efter en rolig och unik aktivitet att göra i Kristianstad och nordöstra Skåne, leta inte längre än discgolf på Christianstad Frisbee Club.
Med stöd av oss med utrustning och kunniga instruktörer kommer du garanterat att ha en fantastisk tid och skapa bestående minnen. Så kom och följ med oss på en rolig dag med discgolf och skapa minnen som kommer att vara livet ut!
I Öllsjö park finns det grillplats, lekplats, skatepark, fotbollsplan om man vill göra sin aktivitet till en heldag.

Skicka ett mail eller ring, information finns här.