Christianstads Frisbee Club får besök av Gehrisch Tour 24 Februari, som har anordnat en vintertävling på vår nya bana inne på Wendesområdet. Under denna dag är det stängt för allmänheten att kasta mellan klockan 9:00 och 16:00 på grund av den pågående tävlingen, men man är välkommen att komma och titta. Tävlingen är en dubbelturnering där man spelar i par. Många skickliga spelare från Skåne har anmält sig, och nu har vi även fått med Linus Carlsson, en av Sveriges bästa spelare, som snart åker på sin USA-turné.

Vår bana är normalt öppen för allmänheten, men den kommer att ha sin officiella invigning till våren, och vi kommer att skicka ut mer information om detta senare. Om du är intresserad av att bli medlem i klubben kan du hitta mer information på vår hemsida: c4fc.se.

Inom kort kommer vi också att skicka ut information om vår ungdoms- och seniors-träning. Det kommer att finnas möjlighet att prova på innan man behöver bli medlem. Om du vill testa själv har Fritidsbanken några discar som du kan låna, enligt vad jag såg på deras webbplats senast.

För nybörjare rekommenderar jag vår Parkbana i Öllsjö, men Wendes har också en mysig skogsmiljö att utforska! 🥏🌲

Nordic discgolf kommer även ha discförsäljning i anslutning till prisutdelning på eftermiddagen

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *