“Kristianstad och Öllsjö park fortsätter vara hem för vårens ungdomsträning i Discgolf med Christianstad Frisbee Club (C4FC)!

Oavsett om du söker en ny idrott att utöva eller bara vill ha en hobby som tar dig ut i naturen, så är Discgolf den perfekta idrotten för dig. Christianstad Frisbee Club (C4FC) bjuder in alla ungdomar i Kristianstad att delta i vårens ungdomsträning i Discgolf. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare, är alla välkomna att delta och utvecklas tillsammans med oss.

Discgolf är en rolig och växande idrott där man kastar en frisbee in i en korg. Genom vår ungdomsträning i Kristianstad vill vi ge unga möjlighet att lära sig grunderna i Discgolf, samtidigt som de får träffa nya vänner och ha kul. Vår erfarna instruktör kommer att leda utbildningen och se till att alla får en positiv och lärorik upplevelse.

Och det är inte bara unga som är välkomna att delta! Vi välkomnar spelare av alla åldrar och färdigheter att delta i vår förening i Kristianstad och bli en del av vår växande Discgolf-gemenskap.

Så vad väntar du på? Gör dig redo för en rolig vår med Christianstad Frisbee Club (C4FC) i Kristianstad och upptäck världen av Discgolf! Alla är välkomna att delta och anmälan om intresse kan göras på vår hemsida https://c4fc.se/ . Vi ser fram emot att träffa dig på vår ungdomsträning i Discgolf i Kristianstad!”
Mer information om exakta startdatum kommer i Mars/April.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *